Begeleiding van de CE markering van uw product van begin tot eind.
Door u geïmporteerde of gebouwde machines volledig conform de Nederlandse en Europese eisen.
Uw passie is het bouwen van attracties of speeltoestellen. Onze passie is het borgen van veiligheid en wetgeving.
Maak onderdeel uit van de veilige keten en verklaar uw luchtvracht zelf veilig. Gemak in export en dienstbaarheid naar uw klanten.
Managementsystematiek zorgt voor overzicht en gesmeerde operatie van uw bedrijf.
Een bewezen en veelgebruikt veiligheidssysteem voor uw bedrijf. Voldoe aan de vraag van uw klanten en verhoog de veiligheid in uw bedrijf.
Borg kennis en maak dit aantoonbaar. Certificeer het examenproces conform ISO 17024.
Databeveiliging is belangrijk binnen bedrijven. Straal vertrouwen uit naar uw klanten met het ISO 27001 certificaat.
Kwaliteit staat hoog in het vaandel voor u. Straal deze kwaliteit uit en zet een keurmerk op voor uzelf en andere concullega’s aan de top van de markt.

Laat onze service voor u werken!

Interesse in een keuring of inspectie van Certified Services? Wij staan u graag te woord voor meer informatie! Neem contact met ons op via 085-8771833 of via info@certifiedservices.nl.

Certificatie

Certificatie lijkt vaak een bureaucratisch proces. In de praktijk zorgt certificatie voor vertrouwen en een continue prikkel tot verbetering. Met een certificaat bewijst u aan uw klanten dat u aan de laatste standaarden voldoet en dat ze veilig zaken met u kunnen doen.

Verhoog uw commerciële slagkracht, verbeter interne processen en pak nieuwe kansen met de juiste certificatie trajecten begeleid door Certified Services.

De kracht van Certified Services

De kracht van Certified Services is makkelijk samen te vatten: Lastige materie structureren en op een eenvoudige manier weten over te brengen.

Onze begeleiding is duidelijk en concreet; door de nieuwe heldere systematiek na een certificatietraject zullen uw medewerkers daadwerkelijk met nieuwe energie aan hun werkzaamheden werken.

Onze specialisten stellen samen met u een plan van aanpak samen dat voldoet aan uw wensen. Door regelmatige evaluaties blijft de begeleiding van Certified Services to-the-point en doeltreffend.

Wat kan Certified Services voor u betekenen?

Uw eigen aanspreekpunt stelt met onze specialisten en docenten een plan van aanpak samen. Door middel van regelmatige evaluaties zorgen wij ervoor dat er geen standaard pakket geboden wordt maar een pragmatisch en bruikbaar actieplan. 

Neem contact op voor een kennismaking: Wij stellen u niet teleur!