Code95 Opleidingen

Opleidingen met Code 95 registratie zijn voor veel bedrijven in transport en logistiek verplicht. In veel gevallen is er daarbij (te) weinig aandacht voor de inhoud.

Door onze praktische aanpak en docenten met affiniteit met transport en logistiek maken we van Code95 geen verplicht nummer maar een opleiding met meerwaarde. Wij nemen contact met u op om te bespreken met welke opleiding we uw chauffeurs het meeste meerwaarde kunnen bieden en ze als betere chauffeur op pad kunnen sturen.

Verschillende opleidingen

Binnen het Code 95 raamwerk mogen in totaal 58 verschillende opleidingen aangeboden worden, waarvan Certified Services er een groot aantal biedt. Het aanbod van Certified Services bestaat onder andere uit:

  • BHV
  • VCA
  • Heftruck
  • ADR
  • Fysieke Belasting
  • Communicatieve vaardigheden
  • Criminaliteitspreventie
  • ADR
  • Veilig werken langs de weg

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden met betrekking tot de Code 95 opleidingen die Certified Services aanbiedt? Dan gaan we graag met u in gesprek hoe we dit ook voor uw bedrijf kunnen verzorgen.

Eigen bedrijfsacademie

Binnen de transport en logistiek is prijsbesparing van alledag; wat nu als de kwaliteit er niet onder hoeft te lijden terwijl er wel kosten bespaard kunnen worden?

De logistieke branche is een expert in planning en organisatie. Waarom zou Certified Services dit voor u doen? Wij kunnen u helpen een eigen bedrijfsacademie op te zetten waarbij u als het ware uw eigen rijschool op start om uw eigen mensen op te leiden.

Wist u al dat u voor minder dan € 1000,- een eigen vrachtwagen kunt ombouwen naar dubbele bediening zodat deze geschikt is voor rijlessen en Code 95? Deze investering heeft u er met 6 chauffeurs al ruimschoots uit.

Ook geïnteresseerd hoe wij dit doen?

Neem contact met ons op voor een afspraak.

Chauffeursdag

De opleiding “Chauffeursdag” is een uitermate geschikte opleiding om uw chauffeurs dát te leren waar ze echt behoefte aan hebben. Bij kleine organisaties stellen we samen met u het programma op, waarna we deze laten certificeren door het CBR. Voor grotere organisaties stellen we een programma op waarin de chauffeurs iedere 1,5 tot 2 uur een andere les bezoeken. Compacte bruikbare stof wordt aangeboden door de docent met ervaring over het onderwerp en door iedere 1,5 tot 2 uur te wisselen van klas kunnen uw chauffeurs op een dag tot 4 onderwerpen behandelen.

 

Geen langdradige lessen meer maar compacte afwisselende lesstof die bij het bedrijf past.

 

Uw eigen bedrijfsopleiding, toegespitst op uw bedrijf, maakt van Code95 geen “moetje” maar een nuttige leerzame dag.

Communicatieve vaardigheden

Communicatieve vaardigheden is een opleiding die gegeven wordt door een docent met feeling met chauffeurs. Hij kan door praktische voorbeelden uit de leefwereld van de chauffeur de stof goed en helder overbrengen.De opleiding Communicatieve Vaardigheden Code95 van Certified Services leidt tot vele herkenbare “o ja” momenten bij chauffeurs. Geen theoretische verhalen maar praktisch toepasbare inzichten.

Heeft u chauffeurs die dit niet zien zitten? Mooi! Wij gaan namelijk graag de uitdaging aan en garanderen dat uw chauffeurs achteraf zullen aangeven dat deze Code 95 opleiding geen verspilde tijd was!

Kies voor Certified Services

Certified Services is dan ook een ambitieus opleidingsinstituut, gespecialiseerd in opleiding, training en advies voor de industrie en gericht op arbo en veiligheid. Certified Services onderscheidt zich in de markt door een vernieuwende, concurrerende aanpak en het aanbod van korte competentie- en vooral praktijkgerichte cursussen, verzorgd door professionals uit de praktijk.
Wat kan Certified Services voor u betekenen?

Certified Services maakt graag een afspraak om het bedrijf te leren kennen. Wat wij voor u kunnen betekenen is ons bekend maar wat we voor u willen betekenen kunnen we u vertellen na een kennismaking zodat we het aanbod kunnen afstemmen op uw wensen en bedrijf.

Laat onze service voor u werken!

Ieder bedrijf kan standaard opleidingen geven. Om u van het juiste pakket te voorzien is kennis nodig. Laat onze adviseur vrijblijvend met u meedenken en uw behoefte invullen buiten de standaardpakketten.
E-mail uw vraag naar info@certifiedservices.nl of laat een adviseur u terug bellen.