Reanimatie

De reanimatie-opleidingen van Certified Services zijn geschikt voor iedereen die op een veilige en effectieve wil leren reanimeren. Reanimeren redt immers levens!

Certified Services biedt verschillende soorten opleidingen aan. Neem vooral eens contact op om te bekijken welke opleiding aansluit bij uw wensen.

Basic Life Support (Reanimatie)

In de opleiding BLS (reanimatie) wordt u door erkende instructeurs begeleid in het leren reanimeren.

In deze opleiding worden de volgende onderwerpen behandeld:

 • Nadering van het slachtoffer
 • Aanspreken en ademcontrole
 • Mond op mond beademing
 • Borstcompressies
 • Stabiele zijligging
 • Rugslagen en buikstoten

De reanimatieoefeningen worden uitgevoerd op reanimatiepoppen met hoogstaande reanimatiefeedback. Hierbij kunt u via de computer de prestaties direct aflezen en verbeteren!

Paediatric Basic Life Support (Kinderreanimatie)

In de opleiding Baby en Kinderreanimatie (PBLS) wordt u door erkende instructeurs begeleid in het leren reanimeren van baby’s en kinderen.

Een opleiding die niet altijd gepaard gaat met hetzelfde gemak als de normale reanimatieopleiding. Het reanimeren van een kind of baby is vele malen emotioneler en daar wordt ook zeker aandacht aan gegeven bij de opleiding.

In de opleiding BLS leert u dezelfde handelingen als bij de reanimatieopleiding. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoogstaande kinder- en babyreanimatiepoppen met reanimatiefeedback.

Hierbij kunt u via de computer de prestaties direct aflezen en verbeteren!

Emergency First Response (EFR)

Certified Services mag alle reanimatie opleidingen verzorgen die Emergency First Response biedt. 

 • Primary Care
 • Child care

EFR opleidingen gegeven in Nederland zijn aangepast aan de Nederlandse richtlijnen en daarmee volledig erkend.

Certified Services geeft ook met regelmaat instructeuropleidingen EFR, die gegeven worden door een gecertificeerde EFR Instructor-Trainer.

Divers Alert Network (DAN)

Certified Services mag alle opleidingen verzorgen die Divers Alert Network biedt. 

DAN is gespecialiseerd in eerste hulp cursussen voor duikers die ontwikkeld zijn door een team van duikmedisch specialisten en onderwijskundigen. Een paar van de opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor duikers terwijl andere zoals de BLS, First Aid en de AED cursus zich richten op een groter publiek. Het volgen van een DAN cursus bij Certified Services betekent dat u een kwalitatief hoogstaande eerste hulp cursus volgt die u erop voorbereidt te handelen en te reageren bij (duik)noodgevallen.

Bij Certified Services zijn de volgende DAN reanimatiemodules te volgen:

 • Basic Life Support
 • Paediatric Life Support
 • AED

Certified Services geeft ook met regelmaat instructeuropleidingen DAN, die gegeven worden door een gecertificeerde DAN Instructor-Trainer.

Kies voor Certified Services

Wat uw vraag ook is op reanimatie gebied: Certified Services biedt een oplossing. Neem contact met ons op om uw opleidingswens door te spreken. Wij stellen het gewenste opleidingspakket met de juiste certificering en diplomering voor u samen.

Laat onze service voor u werken!

Ieder bedrijf kan standaard opleidingen geven. Om u van het juiste pakket te voorzien is kennis nodig. Laat onze adviseur vrijblijvend met u meedenken en uw behoefte invullen buiten de standaardpakketten.
E-mail uw vraag naar info@certifiedservices.nl of laat een adviseur u terug bellen.