VWV (Veilig Werken Voor)

Download HIER de informatiesheet Veilig Werken Voor.

VCA is een opleiding die niet altijd even geschikt is voor alle branches. Voor branches die een specifiekere veiligheidsopleiding behoeven is de opleiding Veilig Werken Voor ontwikkeld.

Veilig Werken Voor is een raamwerk voor veiligheidsopleidingen, aangepast aan de branche en specifieke omstandigheden van het betreffende bedrijf. Er zijn 32 modules aan de hand waarvan de bedrijfsspecifieke opleiding wordt samengesteld.

Een installatiebedrijf voor zonnepanelen zal (in tegenstelling tot VCA) geen stof krijgen over het veilig werken met lassen en explosiegevaar. Wel zal daar de nadruk liggen op werken op hoogte en bijvoorbeeld elektriciteit.

Een lasbedrijf zal daarentegen geen stof krijgen over werken op hoogte, maar wel over lassen en werken in besloten ruimtes.

De opleiding wordt altijd specifiek samengesteld voor het bedrijf. Indien ook VCA behaald dient te worden is deze opleiding uitermate geschikt om te combineren met de e-learning VCA en de opleiding Veilig Werken Voor: een praktische bedrijfsgerichte opleiding met voldoende stof om ook het VCA-examen tot een goed einde te brengen.

Certified Services biedt maatwerk en leert graag eerst uw bedrijf kennen om de juiste opleiding te voor u te kunnen samenstellen.

Veilig werken in Riolen

Download HIER de informatiesheet Veilig Werken in Riolen

In de rioolbranche dient iedere medewerker opgeleid te zijn conform de eisen zoals gesteld in de arbocatalogus Rioolbranche. Binnen het Veilig Werken Voor raamwerk is een specifiek programma opgesteld voor de opleiding Veilig werken in Riolen.

Deze modulaire opleiding kan gevolgd worden als 1-daagse basismodule en aangevuld worden met gasmeten, BRL9101 en ontruiming van riool. Ook kan deze als geheel aangeboden worden waarbij deze modules inbegrepen zijn in de opleiding.

 

Certified Services biedt maatwerk en leert graag eerst uw bedrijf kennen om de juiste opleiding te voor u te kunnen samenstellen.

Veilig werken langs de weg

Download HIER de informatiesheet Veilig werken langs de weg

In de wegenverkeersbranche wordt regelmatig gevraagd om de certificaten “Veilig werken langs de weg” of het het officiële BRL 9101 certificaat.

Binnen het VWV raamwerk is daarom een specifiek programma ontwikkeld voor de wegenverkeersbranche. U kunt bij Certified Services terecht voor:

  • Veilig werken langs de weg (1 dag)
  • Introductie tot BRL9101 (1 dag)
  • Medewerker BRL9101 (2 dagen)
  • Vakman BRL9101 (3 dagen)
  • Verkeersmanager BRL9101 (3 tot 4 dagen)

De opleiding wordt afgesloten met het erkende examen BRL 9101.

Certified Services biedt maatwerk en leert graag eerst uw bedrijf kennen om de juiste opleiding te voor u te kunnen samenstellen.

Kies voor Certified Services

Certified Services is dan ook een ambitieus opleidingsinstituut, gespecialiseerd in opleiding, training en advies voor de industrie en gericht op arbo en veiligheid. Certified Services onderscheidt zich in de markt door een vernieuwende, concurrerende aanpak en het aanbod van korte competentie- en vooral praktijkgerichte cursussen, verzorgd door professionals uit de praktijk.

Laat onze service voor u werken!

Certified Services staat voor service binnen veiligheid en certificering. Neem contact met ons op om uw opleidingswens te bespreken en wij kunnen met behulp van onze specialisten het juiste pakket voor u samenstellen.