Verkeersregelaar

Als je als beroepsmatig verkeersregelaar, transportbegeleider of evenementenverkeersregelaar wilt werken dien je de opleiding verkeersregelaar te volgen.

Certified Services biedt met regelmaat deze opleiding aan verkeersregelaarsorganisaties, maar ook aan bedrijven die hier veel mee te maken hebben en eigen medewerkers willen opleiden tot verkeersregelaar zoals bouwbedrijven.

Landelijk bevoegd verkeersregelaar

In deze opleiding wordt u volledig voorbereid op het landelijke verkeersregelaarsexamen en getraind op het vaardig en veilig regelen van verkeer.

De opleiding begint met een uitgebreide theorie-opleiding, gevolgd door een praktijkopleiding met onder andere de onderdelen:

  • Stopteken
  • Om-en-om regeling
  • Verkeer regelen op de kruising
  • Praktijkexamen

Na het voltooien van de opleiding tot landelijk bevoegd verkeersregelaar kunt u de door Rijkswaterstaat erkende aanstellingspas aanvragen. Natuurlijk helpen we u hier bij!

De opleiding

De cursus Verkeersregelaar bestaat uit 1 dag theorie en 2 dagen praktijk. De theoriecursus wordt klassikaal verzorgd in een ruime cursusruimte. De praktijkcursus wordt verzorgd op de openbare weg. 

De theoriedag wordt afgesloten met een theorie-examen en geeft na voldoende afronding recht op deelname aan het praktijkonderdeel.

Het praktijkonderdeel vindt plaats op een kruising waar de deelnemer voldoende de gelegenheid krijgt om te oefenen en optimaal is voorbereid op de praktijkexamens.

Kies voor Certified Services

Bij Certified Services behaalt u niet alleen uw certificering, maar krijgt u ook een ongekende service vooraf én achteraf. Ieder bedrijf krijgt zijn eigen contactpersoon die graag meedenkt in veiligheids- en certificeringsgerelateerde vraagstukken.
Hoe zet u dit in gang?

Bent u op zoek naar een cursus tot verkeersregelaar voor uzelf of uw werknemers? Neem contact op! Wij stellen samen met u een opleidingsplan op zodat de cursus op maat en naar tevredenheid afgerond wordt. Uw doel is ons doel: het opleiden van bekwame verkeersregelaars.

Laat onze service voor u werken!

Ieder bedrijf kan standaard opleidingen geven. Om u van het juiste pakket te voorzien is kennis nodig. Laat onze adviseur vrijblijvend met u meedenken en uw behoefte invullen buiten de standaardpakketten.
E-mail uw vraag naar info@certifiedservices.nl of laat een adviseur u terug bellen.