Algemeen

Autisme zorgt voor een unieke manier van denken. Deze unieke manier van denken kan veel voordelen bieden voor bedrijven. Dit zorgt ervoor dat bedrijven in gebieden met een hoog percentage autisme steeds meer waarde hechten aan het omgaan hiermee. 

De workshops werken met autisme bieden handvaten voor het stimuleren van een goede omgang met personen die autisme hebben. Deze workshops zijn niet alleen geschikt voor beroepsprofessionals maar ook voor familie, vrienden en anderen die waarde hechten aan het samenwerken en omgaan met personen die autisme hebben.  

De workshops zijn bestemd voor groepen van 8 tot 16 deelnemers.

Ervaringsworkshop autisme

Programma van 3 uur

Dit programma wordt verzorgd door een ervaren specialist op het gebied van autisme en wordt gegeven in een actieve carrouselvorm.

Diverse opdrachten laten je voelen hoe het is om autistisch te denken. In deel 1 gaan deelnemers vooral zelf aan de slag en na een korte pauze volgt er een andere set opdrachten waarbij een interessante frustratie voelbaar zal zijn.

Lezing over autisme

Programma van 1 uur

Deze lezing wordt gegeven door een ervaren psycholoog in een klassikale setting

Deze lezing komt het beste tot zijn recht in combinatie met één van de andere workshops.

In deze lezing komen interessante en herkenbare voorbeelden naar voren ondersteund door de laatste psychologische inzichten uit het werkveld.

Help, mijn collega denkt anders

Programma van 2 uur

Deze lezing wordt gegeven door een ervaren psycholoog in een interactieve keukentafelsessie.

Bij deze workshop wordt aan de hand van een tastbaar en visueel model uitgelegd hoe een brein kan werken en wat de verschillen zijn tussen een autistisch brein en een niet-autistisch brein. Daarnaast is er veel ruimte voor praktische tips en vragen.

Losse workshop of dagvullend programma

Samen zijn deze 3 workshops goed voor een mooie interactieve dag. Het is ook mogelijk om deze afzonderlijk te volgen of om een maatwerkprogramma samen te stellen.

Het volledige dagprogramma met deze 3 workshops kunnen we ook verzorgen vanuit onze locatie in Oirschot met voldoende parkeerruimte en een goed verzorgd lunchbuffet.

Kies voor Certified Services!

Certified Services onderscheidt zich in de markt door een vernieuwende, concurrerende aanpak en het aanbod van korte competentie- en vooral praktijkgerichte cursussen, verzorgd door professionals uit de praktijk. Een eigen aanspreekpunt en snel antwoord op vragen behoren tot onze kracht.

Laat onze service voor u werken!

Ieder bedrijf kan standaard opleidingen geven. Om u van het juiste pakket te voorzien is kennis nodig. Laat onze adviseur vrijblijvend met u meedenken en uw behoefte invullen buiten de standaardpakketten.
E-mail uw vraag naar info@certifiedservices.nl of laat een adviseur u terug bellen.